a

agava design

Xarxes.

DATE:

26 de noviembre de 2018

Es un quadern d'escriptura terapèutica.

🔆 Aquest es el set de fotografia que realitzarem amb @lafotografa.art per aportar eixe toc tan autèntic de lo que representa el nostre poble pesquer al nadal i ser vanguardista amb la proposta. 📝 Durants les primeres fases del projecte treballarem amb la conceptualització de la idea i trobar eixe essència que donen vida a les fotos. Fins que trobarem esta conceptualització. 💯 🚀 Per potenciar el projecte en la fase de materialització de la proposta, decidirem apropar nos a una empresa propera al estudi de fotografia amb l’objectiu d’utilitzar residus descartats de les xarxes que fabrica @redsinsa17 🕸 🌊 Gràcies a Redsinsa per obrir se les seues portes i mostrar el que ells fan amb tanta estima i artesania desde fa molts anys. I sobretot i gràcies a Laura per elegir este impuls sostenible en els seus projectes. Per tant aconseguirem determinar una proposta valenta, circular i amb molt color que potencia el nadal pero es sent autentic. 🔜 En la següent publicació vos mostraré la magia que te @lafotografa.art una auténtica artesana de la memòria.

🧠🫀Maria, el cervell i cor de tot el projecte, es va encarregar de desenvolupar el contingut del quadern, i jo de dissenyar com materialitzar la idea i portar-la a terme de la manera més sostenible possible. I per últim ☀️@soyibarranco va donar el seu estil gráfic al cuadern i no podria haver quedat més ben parit.

El resultat va ser aquest, l'eixida al mercat va ser tot un èxit i es van esgotar les primeres setmanes del seu llançament. A més li donarem una calorosa eixida a l'altura del producte, com a casa en @antevasins_store 🏠

a
a
a
a